Decennia van dakexpertise

Kraan van Dakwerken Tom Devlaeminck
Zaakvoerder Dakwerken Tom Devlaeminck

Ontdek onze rijke geschiedenis, die teruggaat tot decennia van vakmanschap en toewijding. Van een bescheiden begin van zaakvoerder Tom Devlaeminck tot het leveren van hoogwaardige dakoplossingen in Kortrijk en daarbuiten. Ons erfgoed vormt de kern van onze passie voor kwaliteit en excellentie.

2008

Passie voor 'den bouw'

Zaakvoerder Tom Devlaeminck studeert houtbewerking en ontwikkelt een passie voor bouw, geïnspireerd door zijn vader, een aannemer.

2008
2009

Stage in dakwerken

Op jonge leeftijd voltooit Tom een stage bij een dakwerker, waar hij de basis legt voor zijn toekomstige carrière in de dakbedekkingsindustrie. Hij specialiseert zich in het plaatsen van constructies en gebintes voor daken.

2009
'10-'18

Groei als dakwerker

Tom gaat verder en vindt een nieuwe uitdaging bij een andere werkgever in dakwerken. In de loop van acht jaar, tot 2018, verwerft hij een diepgaande kennis van de industrie en leert hij alle ins en outs van het vak.

'10-'18
2018

Oprichting van Dakwerken Tom Devlaeminck

Na een periode van groei en ontwikkeling in de dakbedekkingsindustrie, besluit Tom Devlaeminck, op 32-jarige leeftijd, om zijn eigen bedrijf op te richten: Dakwerken Tom Devlaeminck. Hierbij streeft hij ernaar zijn eigen stempel te drukken op het vakmanschap, met een speciale focus op klanttevredenheid. Zo zal onze geschiedenis verder gebouwd worden!

2018

Hoe we onze geschiedenis verder zullen schrijven

Bij Dakwerken Tom Devlaeminck zien we onze toekomst als een voortdurende zoektocht naar verbetering en groei. We streven ernaar om voorop te blijven lopen in de dakbedekkingsindustrie door innovatieve technologieën en materialen te omarmen. Onze focus blijft gericht op het leveren van hoogwaardige diensten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. We geloven sterk in duurzaamheid en efficiëntie, en we blijven investeren in opleidingen en ontwikkeling om aan de evoluerende behoeften van onze klanten te voldoen. Onze visie is om de standaard te blijven zetten voor dakwerken in regio Kortrijk en daarbuiten.

Onze Geschiedenis